دختر استاد الحصری: پدرم همیشه خود را خادم قرآن می دانست + تلاوت

دختر استاد محمود خلیل الحصری با اشاره به ویژگی های شخصیتی پدرش گفت: پدرم در تسلط بر قرآن و عشق به کتاب خدا، شاخص بود و همیشه می گفت که خادم قرآن است.

به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، یاسمین الحصری(یاسمین الخیام)، دختر شیخ محمود خلیل الحصری، قاری فقید مصری در گفت وگو با برنامه «زن ها دروغ گفتن بلد نیستند» شبکه ماهواره ای «CBC» مصر به مناسبت 24 نوامبر(امروز، چهارم آذر)؛ چهل وچهارمین سالروز درگذشت این قاری نامدار جهان اسلام اظهار کرد: پدرم زمانی که در قالب هیئتی از مرکز الازهر به آمریکا سفر کرده بود، در کنگره آمریکا قرآن تلاوت کرد و در این سفر همه دیدارها را با تلاوت قرآن آغاز می کرد.
وی افزود: «پدر بزرگم پیش از ولادت پدرم شیخ حصری، خواب دیده بود که خوشه انگور از پشتش آویزان است و مردم از آن می خورند، بدون اینکه کم شود، زمانی که تفسیرش را جویا شد، به او گفتند پسرت حافظ قرآن می شود و مردم از علمش بهره مند خواهند شد».

یاسمین الحصری تصریح کرد: پدرم نخستین کسی بود که قرآن مرتل را به درخواست گروهی از حافظان قرآن با صوت خود ضبط کرد، این امر زمانی انجام شد که شخصی در یکی از کشورهای عربی به چاپ قرآنی تحریف شده اقدام کرده بود. پدرم از دریافت پاداش مالی برای صوت قرآنی که ضبط کرده بود، خودداری کرد.
وی همچنین گفت: «الحصری» لقب پدرم بود نه نام خانوادگی او و این لقب به این دلیل به پدرم داده شد که پدر او معروف به فرش کردن مساجد با «حصیر» بود.


یاسمین الحصری ادامه داد: پدرم در تسلط بر قرآن و عشق به کتاب خدا، شاخص بود و همیشه می گفت که خادم قرآن است و از همان ابتدا اخلاص، صبر، کرامت، عزت و فداکاری را پیشه کرد.
وی یادآور شد: وقتی بچه بود خرجش را از مادربزرگم می گرفت و 7 کیلومتر پیاده روی می کرد تا به مرکز الازهر برود و در راه به قرائت قرآن کریم می پرداخت.
دختر شیخ الحصری همچنین گفت: او در حین حفظ قرآن همیشه زیر درختی در روستا می نشست و در سایه آن قرآن حفظ می کرد، وقتی بزرگ شد به احترام خدا و آن نقطه نیکو که باعث شده بود او به چیزی که می خواهد برسد، از ماشینش پیاده می شد و به سمت درخت می رفت.
گفتنی است؛ شیخ خلیل الحصری، قاری ممتاز مصری در اول ذی الحجه سال 1335 هجری قمری برابر با 17 سپتامبر 1917 میلادی در روستای «شبرا» در شهر «طنطا»ی استان «غربیه» مصر دیده به جهان گشود و 44 سال پیش در چنین روزی (24 نوامبر 1980) دار فانی را وداع گفت.

فرازی از تلاوت این قاری نامدار مصری از سوره هود (آیات 1 تا 3) « بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ، الر کِتَابٌ أُحْکِمَتْ آیَاتُهُ ثُمَّ فُصِّلَتْ مِنْ لَدُنْ حَکِیمٍ خَبیرٍ، أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا اللَّهَ إِنَّنِی لَکُمْ مِنْهُ نَذیرٌ وَبَشِیرٌ، وَأَنِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَیْهِ یُمَتِّعْکُمْ مَتَاعًا حَسَنًا إِلَی أَجَلٍ مُسَمًّی وَیُؤْتِ کُلَّ ذی فَضْلٍ فَضْلَهُ : به نام خداوند رحمتگر مهربان، الف لام راء کتابی است که آیات آن استحکام یافته سپس از جانب حکیمی آگاه به روشنی بیان شده است که جز خدا را نپرستید به راستی من از جانب او برای شما هشداردهنده و بشارتگرم و اینکه از پروردگارتان آمرزش بخواهید سپس به درگاه او توبه کنید [تا اینکه] شما را با بهره‏ مندی نیکویی تا زمانی معین بهره‏ مند سازد» را در ادامه می شنوید:

var player = videojs('player_723380_3666047',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3666047',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام

نظرات

captcha